1 – Wij vinden jouw vacatures op jouw maat

Aan vacatures/projecten in het Digital/IT landschap geen gebrek. Je ziet ze op LinkedIn, job boards, de website van je favoriete bedrijven, … maar de hoeveelheid aan vacatures kan weleens overweldigend zijn. Bij recurv gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

2 – Je kan spontaan solliciteren

Ben je vrijblijvend op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je tussen onze vacatures niet gevonden wat je zocht? Dan heb je de mogelijkheid om spontaan te solliciteren. Wanneer wij een goed beeld hebben van jouw profiel, gaan wij op zoek naar de opportuniteit die bij jou past. Vinden we niet meteen een match, dan houden wij je in de toekomst op de hoogte van jobs die aansluiten bij jouw wensen en profiel.

3 – Jouw kandidatuur is uniek

Je ziet online (of offline) een interessante vacature en je overweegt om te solliciteren. Heel goed! Maar wellicht zal jij niet de enige zijn en is de kans soms groot dat het bedrijf voor 1 vacature heel wat kandidaturen binnenkrijgt. Wat is het nadeel? Jouw sollicitatie komt terecht in een massa. Bij recurv is jouw kandidatuur uniek en krijg je persoonlijke begeleiding zodat jij, ondanks de eventuele aanwezigheid van sterke tegenkandidaten, toch je kansen weet te optimaliseren.

4 – Begeleiding tijdens het sollicitatieproces

Solliciteren is iedere keer opnieuw spannend. Je legt jezelf wat meer druk op omdat je jezelf écht wel die ene job ziet uitvoeren. Kunnen sollicitatiegesprekken bij jou voor meer stress zorgen? Het is daar waar recurv het verschil voor jou kan maken! Wij begeleiden je doorheen het sollicitatieproces met tips & tricks om jouw gesprekken vlot te laten verlopen. We coachen je en geven je de concrete context rond de job zodat je met de juiste verwachtingen het gesprek kan ingaan. Ontdek hier meer informatie voor kandidaten.

5 – Je start in je droomjob

Als wij de match tussen jou en een job zien, dan zorgen wij ervoor dat je kansen torenhoog worden om de job te krijgen! Jij laat je beste kant zien, wij doen de rest. Hoe klinkt dat?!