Freelance of consultancy opdrachten

Recurv bouwt mee aan je carrière als Digital/ITexpert door je te plaatsen op boeiende projecten. We brengen je verwachtingen in kaart en doen er alles aan om deze te overtreffen.

We adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring.

Een sollicitatieproces via recurv

Jouw sollicitatie

Wanneer je solliciteert op één van onze vacatures, komen jouw gegevens automatisch bij ons binnen. Hetzelfde geldt wanneer je spontaan solliciteert.

Kennismakingsgesprek (telefonisch of video)

Nadat we jouw sollicitatie goed ontvangen en bekeken hebben, contacteren we jou binnen 3 werkdagen voor een eerste gesprek. Hoor ja na 3 werkdagen niets van ons? Dan mag je ons gerust een seintje geven!

Tijdens een eerste gesprek peilen we naar jouw verwachtingen en geven we meer toelichting over de vacature.

Kennismaking met het bedrijf

Na jouw goedkeuring brengen we je in contact met het bedrijf en begeleiden we jou bij het sollicitatieproces. We adviseren en coachen je bij elke stap. Ja écht, we gaan zelfs mee tijdens de sollicitatie als je dat wenst.

Overeenkomst bespreken en tekenen

We bespreken elk puntje stap voor stap. Geen kleine lettertjes. Voel je je ergens niet goed bij, dan herbekijken we dit. We sluiten de overeenkomst af met een minimum aan administratie voor jou.

We blijven in contact

We bespreken graag hoe jouw nieuwe uitdaging verloopt. Dit kan telefonisch, tijdens een lunch meeting of bij ons op kantoor. We blijven jouw trusted advisor doorheen je carrière.

Vind een vaste job

Ben je op zoek naar een nieuwe vaste positie? Dan helpt recurv jou bij jouw zoektocht. Niet alleen kijken we of het jobinhoudelijke van de functie bij jou past maar ook of jij een connectie voelt met de cultuur van jouw nieuwe werkgever.

Wij begeleiden jou van A tot Z doorheen het gehele sollicitatieproces.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een specifiek project/bedrijf? Of heb je simpelweg niet meteen iets gevonden tussen onze vacatures? Solliciteer spontaan en laat ons jouw zoektocht starten.

Gelukkige kandidaten

Truc V.

Senior Global Brand Manager

Recurv is niet zomaar het zoveelste rekruteringsbureau. Ik ben ontzettend verrast door de persoonlijke en grondige aanpak. Een scherpe analyse van mijn professioneel profiel maar vooral ook naar wie ik ben als persoon en of dit matcht met het bedrijf. Naast de scherpe professionele en persoonlijk aanpak van Recurv kan je een coach verwachten die aan je zijde staat, precies wat je nodig hebt als je op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging.

Jacob D.

Full-stack Developer

Ik werd door Shiu van Recurv heel goed begeleid doorheen mijn sollicitatieproces bij Liantis. Ik heb kennis genomen van deze job doordat Shiu mij gecontacteerd heeft. Vervolgens heb ik een introductiegesprek gehad met haar, om dan later voorgesteld te worden bij Liantis. Bij elke stap van het verdere proces werd ik steeds goed opgevolgd en begeleid door haar.

Siebe M.

Digital Campaign Manager

Buna was doorheen elke stap van het recruitment proces een enorme meerwaarde voor mij. Ze is in elke stap van het proces aanwezig en zorgde ervoor dat ik met geen enkel vraagteken bleef zitten. Doe zo verder Buna!

Jurrie D.

Product Manager

Na 19 jaar vaste job wou ik een nieuwe uitdaging. Het was niet evident om na jaren sollicitanten ontvangen, nu terug zelf in die schoenen te staan. Shiu heeft me hier uitstekend bij geholpen. De coaching, tips en opvolging van haar kant, hebben mij aan een nieuwe uitdaging geholpen! Heel erg bedankt Shiu!

Peter M.

Digital Marketing Manager

Buna communiceert helder en speelt kort op de bal. Prima samenwerking!

Edwin L.

.NET Solutions Architect

Shiu werkt heel professioneel. Ze kan je wensen heel goed matchen met de beschibare vacatures. Heel handig.