Ontdek meer

Over recurv

Bekijk het

recurv team

recurv =

bold impact passion

Recurv wordt gedreven door passie. We helpen bedrijven in volle digitale transformatie door hen samen te brengen met digitale experts. Samen zorgen we voor rechtstreekse impact op de online processen van onze klanten.

Kies bij recurv voor een vaste job of een tijdelijk contract. Door onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat onze digitale experts een perfecte match vormen met onze klanten.

Hoe helpt recurv talent?

Werken via recurv staat gelijk aan een werken in boeiende bedrijven in Digital Marketing, Communication of IT. Met onze persoonlijke aanpak zijn we de sparring partner in de carrière van onze experten, via een vast contract of als freelancer.

Hoe helpt recurv werkgevers?

Onze online experten beantwoorden de vragen die werkgevers hebben in hun digitale transformatie. Recurv denkt mee en zorgt voor een perfecte match om zo de grootst mogelijke impact te maken.

Onze missie

Met recurv bouwen we aan een gepassioneerd bedrijf dat een voelbare impact achterlaat bij bedrijven in digitale transformatie. Daarnaast dragen we bij aan de groeicurve en de carrièreplanning van onze medewerkers. Voor iedereen willen we een betrouwbare langetermijnpartner zijn met focus op én passie voor de digitale markt.

Wie zijn wij?

Een hecht team bestaande uit 6 unieke karakters! De combinatie van onze persoonlijkheden maakt dat wij steeds voor een goede werksfeer zorgen. Naast hard werken, zijn wij altijd wel te vinden voor een goede mop.

Great things in business are never
done by one person. They’re done
by a team of people.