Sales Consultant

Sales Consultant

Als Sales Consultant werk je op operationeel en strategisch niveau. Je leert mensen inspireren om net dat tikkeltje meer te doen, dat is uitdagend en haalt je uit jouw comfortzone. Maar voor je het weet ben jij de expert in jouw netwerk!

Talent Consultant

Als Talent Consultant zet je jouw beginnende stappen in een 180° rol. Jouw focus ligt op het uitbouwen van betekenisvolle relaties met kandidaten en consultants. Zo zorgen we samen voor jouw groei en vormen we jou samen om tot een volledige 360° Recruitment Consultant.

360° Recruitment Consultant

Als 360° Recruitment Consultant ben jij de ontbrekende schakel! Door jouw commerciële en diplomatische skills weet je altijd te gaan voor een win-win-win situatie.

Waarom recurv?

Een competitief salarispakket met een wagen, tankkaart, bonusregeling en andere extralegale voordelen… het is niet vernieuwend, we know. Wél bieden wij bij recurv jou de ruimte om jezelf volledig te ontplooien en jouw groeikansen maximaal te benutten. Leer in een sneltempo de kneepjes van het vak en surf mee op ons succesverhaal.

Kom terecht in een sales team waar je op je collega’s kan rekenen. Knowledge sharing, elkaar helpen en motiveren zijn key bij recurv. Ontdek hieronder ons team!

De sfeer

Hard werken? Ja, kunnen we! Maar ontspannen zelfs nog beter ;). Geniet van maandelijkse team lunches, teambuildings en apérokes van tijd tot tijd. En geloof ons maar… bij recurv wordt er serieus wat afgelachen!

Word een recurver!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder